Noen ganger må man hive seg rundt, gripe anledningen når den oppstår, og utnytte energien i en god idé.

Når det skjer roper vi FUS!, og rekker opp hånda. Enten du har en ferdig Idé og konsept, eller trenger hjelp til dette, så ivrer vi etter å være med. For er det noe vi har erfaring med, så er det å fortelle gode historier. I tillegg er vi ganske gode på å få mye ut av lite. Selv under vanskelige kjøreforhold.

I motsetning til tradisjonell reklamefilmproduksjon, skaper vi i FUS! En arena for større frihet, både i produksjonsmetode, format og spredning. En arena som innbyr til lekenhet og lavere skuldre, hvor ideene vokser og formes underveis.

Så når vi roper FUS!, er det fordi vi vil være med å lage god film, uansett format!

Velkommen til FUS! Et produksjonsselskap som vekker liv i dine bedrifts historier og bringer dem tilbake til verden i form av levende bilder. Vi er ikke bare eksperter på å fange øyeblikk, men også på å skape resultater med bruk av levende bilder.

Tradisjonelt har man assosiert video produksjon med satte begreper og forventninger om lengder og formater, men levende bilder er så mye mer.

Film gir deg muligheten til å stimulere flere sanser samtidig og er derfor et viktig verktøy når du skal nå ut med budskapet ditt. Hos FUS! er vi ikke bare fokusert på produksjon av levende bilder med unik og engasjerende fortellerteknikk. Vi er også din strategiske partner gjennom hele prosessen. Vi vil lytte til dine behov, forstå din visjon og hjelpe deg med å utvikle en strategi som får bedriften til å bryte gjennom likegyldigheten i all støyen.

Når du samarbeider med FUS!, kan du være trygg på at hele formatmixen blir ivaretatt på en kostnadseffektiv måte og at produksjonen når de rette beslutningstakerne til rett tid. Vi bruker vår kunnskap om målgrupper for å sikre at fortellingen når de riktige menneskene på de riktige plattformene. Vi jobber hardt for å sikre at din historie blir hørt og dine målsetninger oppfylt.

Vi er stolte av vårt omfattende nettverk av samarbeidspartnere. Dersom ditt prosjekt krever kompetanse som vi ikke har selv, jobber vi gjerne tett med reklamebyrået ditt eller en partner fra vårt nettverk eller andre fagmiljøer.

Vi er drevet av utfordringer og inspirert av mulighetene som levende bilde har å tilby. Vi tar stolthet i å skape visuelle mesterverk som forandrer perspektiver og berører mennesker. I FUS! skaper vi opplevelser som leverer resultater.

FUS! er ikke bare et produksjonsselskap. Vi er en familie av kreative sjeler og dedikerte fagfolk som er klare til å gi nytt liv til din bedrifts historie.

Ta kontakt med oss, og la oss sammen skape levende bilder, inspirere og bevege mennesker for din bedrift i ditt marked.