Noen ganger må man hive seg rundt, gripe anledningen når den oppstår, og utnytte energien i en god idé.

Når det skjer roper vi FUS!, og rekker opp hånda. Enten du har en ferdig Idé og konsept, eller trenger hjelp til dette, så ivrer vi etter å være med. For er det noe vi har erfaring med, så er det å fortelle gode historier. I tillegg er vi ganske gode på å få mye ut av lite. Selv under vanskelige kjøreforhold.

I FUS! har vi våre egne regissører. Dersom prosjektet har behov for noen med andre kvalifikasjoner, hender det at våre venner i søsterselskapet Pravda låner bort en av sine.

I motsetning til tradisjonell reklamefilmproduksjon, skaper vi i FUS! En arena for større frihet, både i produksjonsmetode, format og spredning. En arena som innbyr til lekenhet og lavere skuldre, hvor ideene vokser og formes underveis.

Så når vi roper FUS!, er det fordi vi vil være med å lage god film, uansett format!

Animasjon

Hos FUS! animerer vi litt annerledes.

Sammen med et knippe illustratører utvikler, animerer og regisserer vi for hånd. Og innenfor det finnes det enorme muligheter.

1. Velg en stilretning

Bla deg gjennom uttrykkene til de visuelle formgiverne hos FUS! og finn en retning som inspirerer.

2. FUS! utformer

Sammen med den aktuelle illustratøren utvikler prisvinnende analoge animatører, ledet av regissør Henrik Zwart, et nytt uttrykk og karakterer for filmen.

3. FUS! animerer

Med en åpen, kreativ tilnærming finner vi en analog animasjonsteknikk som passer filmen og bringer oppdragivers idé fra ark til film på en unik måte.